EGY GLAMOUR FOTÓS NAPJA

Ma is egy izgalmas napot tudhatok a hátam mögött. Reggel egy jó erős kávéval indítottam, hogy teljes energia bedobással tudjak koncentrálni a mai glamour fotózásra.

Reggel 9-kor kezdtem el az előkészületeket. Friss fejjel végig néztem rengeteg inspirációs fotót és ötleteket gyűjtöttem. Újra megnéztem az aktuális projekt dokumentációját és összeállítottam a stílusos ruhákat és kiegészítőket amiket előző nap a stylist nálam hagyott. Tökéletesen tükrözték a ruhák az elképzelésemet sőt még felül is múlták.

fotós napja

Bundák, nagyestélyi ruhák különböző pompás színekben és dögös fehérneműk. A kreativitásom ekkor már elkezdett pezsegni, és alig vártam, hogy elinduljak a fotózás helyszínére. Szeretek mindig hamarabb érkezni, hogy még mindenki előtt újra át tudjam gondolni a menetet.

A fotózás helyszínén 11-kor kezdtük el a munkát. Az első pillanattól kezdve úgy éreztem, hogy ez egy szuper nap lesz. Tele voltam ötletekkel amiket muszáj volt megvalósítanom. Profi stábot kaptam ami nagyban megkönnyítette a munkámat. 
Párszor dolgoztunk már együtt és tudtam, hogy tökéletesen el fogják végezni a rájuk bízott feladatokat.  A modell gyönyörű volt és csodálatosan dolgozott. A fotózás előtt átbeszéltük az elképzeléseim és, hogy milyen hangulatot szeretnék viszont látni az elkészült fotókon. Rögtön megvolt a közös hangnem, gyakorlatilag a fejembe látott. Nagyon sok múlik a megfelelő modell kiválasztásán.  A helyszín is tökéletesen passzolt a fotózás tematikájához. Fantasztikus képek születtek! Hosszú perceken keresztül csak lapozgattuk a fotókat. Ebédidőben egy rövid pihenőre is sor került. Ez jó lehetőség volt, hogy feltöltődjünk, és átbeszélhessük a további részleteket és készüljünk a délutáni folytatásra. 

 

Kis pihenő után folytattuk a fotózást. Különböző helyszíneken és fényviszonyok között kísérleteztünk, hogy minél változatosabb és izgalmasabb képek születhessenek.
 

A nap végére egy nagyon erős glamour fotó anyagot hoztunk létre. Mindenki kihozta magából a maximumot és elégedetten távoztunk. Most jöhet a nehéz rész: a válogatás és a szerkesztés. A legjobb pillanatok kiválasztása és az utómunka az, amire a legtöbb időt fordítom, de tudom, hogy ez a lépés hozza majd meg a végleges, tökéletes eredményt. A retusálás emészti fel a legtöbb időt és energiát, de ez az a része az egésznek ahol nem foglalkozom az idővel.
Az este további részét arra használom, hogy átgondoljam a napot, és megtervezzem a következő napon történő fotózást. Mindig van mit tanulni és fejlődni a fotózás világában, és ezt imádom ebben a szakmában.
Ezzel a pozitív élménnyel zárom a naplóbejegyzésemet. Kíváncsian várom, hogy mit hoz a holnap, és milyen kreatív kihívásokkal találkozom majd!