EGY FOTÓS NAPJA

Ma is egy izgalmas napot éltem át a fotózás világában. Reggel egy jó erős kávéval indítottam a napot, hogy teljes energiával tudjak koncentrálni a mai glamour fotózásra.

Reggel 9-kor kezdtem előkészíteni mindent. Megnéztem az aktuális projektet és összeállítottam a stílusos ruhákat és kiegészítőket. A kreativitásom már ekkor elkezdett pezsegni, és alig vártam, hogy elinduljak a fotózás helyszínére.

fotós napja

A fotózási helyszínen 11-kor kezdtük el a munkát. Az első pillanattól kezdve úgy éreztem, hogy ez egy szuper nap lesz. Profi stábot kaptam ami nagyban megkönnyítette a munkámat. A modell gyönyörű volt és csodálatosan dolgozott. A helyszín is tökéletesen passzolt a fotózás tematikájához. Fantasztikus képek születtek.

Ebédidőben egy rövid pihenőre is sor került. Ez jó lehetőség volt arra, hogy feltöltődjünk, és átbeszélhessük a csapattal a további részleteket és készüljünk a délutáni folytatásra.

A délután folyamán folytattuk a fotózást. Különböző helyszíneken és fényviszonyok között kísérleteztünk, hogy minél változatosabb és izgalmasabb képeket készítsünk.

A nap végére egy nagyon erős glamour anyagot hoztunk létre. Mindenki kihozta magából a maximumot és elégedetten távoztunk. Most jöhet a nehéz rész: a válogatás és a szerkesztés. A legjobb pillanatok kiválasztása és az utómunka az, amire a legtöbb időt fordítom, de tudom, hogy ez a lépés hozza majd meg a végleges, tökéletes eredményt.

Az este további részét arra használom, hogy átgondoljam a napot, feljegyezzem, milyen technikákat alkalmaztam, és megtervezzem a következő napon történő fotózást. Mindig van mit tanulni és fejlődni a fotózás világában, és ezt imádom ebben a szakmában.

Ezzel a pozitív élménnyel zárom a naplóbejegyzésemet. Kíváncsian várom, hogy mit hoz a holnap, és milyen kreatív kihívásokkal találkozom majd!