ESTE A DUBAI SIVATAGBAN 

Most elmesélem Nektek, milyen varázslatos volt a készülődés és a divatfotózás a lenyűgöző és forró dubai sivatagban. Ez egy olyan nap volt, amikor minden tökéletesen stimmelt, hogy egy felejthetetlen divat anyagot teremtsünk a divatfotózás szerelmeseinek és megrendendelőinknek.

portfólió fotózás budapest

Egy igazán kreatív csapatot alkottunk, a legjobb szakemberekkel, akik lázasan várták, hogy ezt a projektet életre keltsük. Egy kivételes modell vett részt a fotózáson, aki egy gyönyörű nagy estélyi ruhát viselt. A ruha és a modell kiválasztása kulcsfontosságú volt a tökéletes összhang megteremtéséhez a lenyűgöző sivatagi környezettel. 

dubai fotózás

Időben, közel a naplementéhez érkeztünk a helyszínre mivel a naplemente hangulatát szerettük volna, viszont látni a képeken. A sivatagban gyorsan megy le a nap, emiatt kissé sietnünk kellett, hogy mindenre maradjon elegendő időnk. (nem szeretek kapkodni) A helyszínválasztás is gondosan megtervezett volt. A sivatag lenyűgöző látványt nyújtott a homokdűnékkel és a naplementével, ezáltal varázslatos háttérként szolgált a fotózáshoz. 

divat fotózás

A sivatag színei és a lemenő nap sugarai harmonizáltak a ruhák színeivel. Kiválasztottam az optimális fényviszonyokat, hogy kihozhassam a legtöbbet a természeti és mesterséges megvilágításból. Több vakuval is készültem mert ezt a hőmérsékletet ami a sivatagban uralkodott, kevés lámpa viseli el. 
Az öltözés és a smink körül is nagy izgalom volt. Ebben a forróságban a fotózás közben, több alkalommal is korrigálni kellett a sminket. A modell és a sminkes együttműködve olyan sminket és frizurát alkottak, amely tökéletesen passzolt a ruhához és a sivatagi környezethez. A modell elegáns és magabiztos volt, készen arra, hogy a sivatagi homokban sétálva lenyűgöző pillanatokat hozzon létre.

Ahogy közelgett az igazi naplemente, mindenki még izgatottabb lett. Közösen, együttműködve irányítottuk a modellt, hogy a legjobb pozíciókban, a legszebb fényekben fotózhassunk. A nap utolsó sugarai csodálatosan festették az ég és a homok árnyalatait, létrehozva a tökéletes atmoszférát a fotózáshoz.
Az este során mindenki lelkesen dolgozott, és a végeredmények lenyűgözőek lettek. Az alkonyat fényei és a divatos ruhák elegáns játéka olyan képeket hozott létre, amelyek varázslatosak és lélegzetelállítóak. 
Remélem, ezzel a rövid beszámolóval sikerült elhozni nektek a sivatag és a fotózás csodáját. Köszönöm, hogy velem tartottatok ezen a fantasztikus utazáson!